Nënkryetari i Prishtinës, Selim Pacolli në emisionin “Debat D” në RTV Dukagjini, ka thënë se ai ia ka mundësuar fitoren në Prishtinë, kryetarit të tanishëm Shpend Ahmeti.

“z.Ahmeti na ka mundur të gjithëve, ai e kishte pjesën dërmuese të votave dhe doli fitues. Ne e kemi kryer obligimin tonë në raport me Shpend Ahmetin”, u shpreh Pacolli.