Fotoja që shikoni më lart nuk është një foto e zakonshme.

Ajo foto është shkrepur në vitin 2013 dhe historia e saj sa do t’ju shkrijë së qeshuri aq dhe do t’ju fusë në mendime të thella mbi martesën.

Burri në foton më sipër i cili duket sikur po e marrin peng në fakt ka organizuar çdo gjë.

Ai organizoi rrëmbimin e vetvetes para gruas vetëm që të dalë natën për të festuar me shokët e tij.

Dhe sigurisht ia doli të dalë me shokët por a ia vlejti “barra qeranë”?