Sot ishte ndeshja e fundit për vitin 2017, këtë foto e zgjodha me shkas sepse ishte ndeshja e parë për gjyqtarët e futbollit Kosovës në ndeshje ndërkombëtare.

Duhet përgëzuar gjithë kolegët dhe komisionin për gjyqtarë për një vit fantastik për ne gjithmonë duke mos harruar mbështetjën e madhe të kryetarit z.Fadil Vokrrit . Tash kemi edhe tre kolegë më shumë me stemën e FIFA-së kjo dëshmon se ne jemi në rrugën e sukseseve.

Suksese të gjithëve në vitin 2018, shkruan gjyqtari Genc Nuza.