Seriali “O sa mirë” për një kohë të shkurtër u bë seriali vendor më i shikuar dhe më i pëlqyer për publikun tonë.

Personazhe të ndryshme përmbante ky serial, ku secili prej tyre fitoi publikun apo adhuruesit e vet.

Por, aktorja që u bë më e dashura për ta, ishte Ardiana Matoshi, e njohur tashmë me rolin e saj si “Sasa”. Ajo është shumë aktive në rrjetet sociale, ku bën postime nga më të ndryshmet.

Sot ajo ka publikuar një fotografi në të cilën shihet e mbuluar.