Këngëtarja sexy e skënës shqiptare ka guxuar sërish me pamjen e saj të re.

Mbase ju nuk do ju besoni syve, por kjo super femër që shikoni në foto është këngëtarja Çiljeta Xhilaga.

Çili ka provuar të ndryshojë modelin e flokëve me tendencën më të fundit të femrave të kopertinave të revistave.

Kjo është një nga tendecat më të preferuara të femrave kohët e fundit dhe Çiljeta duket tmerrësisht sexy me këtë look.

Në postimin e saj ajo ka treguar se këtë transformim ja ka besuar nënës së saj dhe nukka mbetur e zhgënjyer.

Ajo është një nga femrat shqiptare që ka ekspermetntuar me pamjen e saj duke mos u dukur asnjëherë e njëjta.