Jessica Wright ka treguar të pasmet e saj në veshje sportive por kjo ka bërë që ajo të duket tepër simpatike

Ajo gjithmonë e ka bërë këtë duke e treguar fizikun e saj pas ushtrimeve në palestër dhe kështu ka bërë edhe në fotot e fundit.

Jessica Wright ka bërë këtë sesion të fotografive për të treguar format e saj si dhe pritet që të lansojë një DVD me këshilla për ushtrime në fitnes.

Ylli i Towie në këto fotografi ka treguar se është njëra prej femrave më simpatike në planet.