Një burrë nga India ka djegur për vdekje dy gratë e tij pasi e ëma nuk i pëlqente. Deepa Ram mori nuset e tij Daria Devi, 25 vjeç dhe Mali Devi, 27 vjeç për një udhëtim duke i mashtruar se do i blinte bizhuteri në Rajasthan.

Ai ndaloi makinën në anë të rrugës, i mbylli brenda dhe makina shpërtheu në flakë. Sipas Dailymail, policia ka thënë se babai i tre fëmijëve bëri këtë krim pasi gratë e tij dështuan në përpjekjen që ta bëjnë të ëmën të lumtur.

Në njoftimin e policisë thuhet se njëra nga gratë arriti të dilte nga makina, por ai e shtyu me detyrim në mjet dhe udhëtoi edhe për pak kohë. Pas kësaj ai ndaloi në një vend të caktuar ku i vuri zjarrin makinës.