Meghan Markle u zhvendos në Londër dhe stili i saj mbretëror ndryshoi rrënjësisht.

Në ditën e shpalljes së fejesës, ajo veshi një pallto të bardhë nga Line, që u shit në pak minuta pasi doli në treg. Megjithatë, veshja moderne e Meghan nuk u zgjodh rastësisht.

Meghan është konsultuar me shoqen e saj të ngushtë dhe stilisten, Jessica Mulroney.

Image
Image