Shpëtim Desku i njohur për të gjithë ne si Moleri është prezantuesi më aktiv dhe më qesharak.

Ai me emisionin e tij ‘N’Kosovë Show’ sjell shumë befasira për publikun e madje edhe artistë nga fushat e ndryshme.

Por përveç kësaj ‘Moleri’ është mjaft aktiv edhe në rrjetet sociale ku së fundmi ka sjell edhe një imazh duke na prezantuar me gruan bukuroshe të tij. Më poshtë mund t’i shihni edhe disa fotografitë.

Image
Global