Për Jenny Warner, e cila punon me orar të plotë dhe është e angazhuar rreth punëve të shtëpisë, gjithmonë gjen kohë të lirë që të merret edhe më ushtrime fizike.

Mësuesja Warner sigurohet që të ushtroj të paktën gjashtë herë në javë, madje edhe kur është duke përgatitur ushqimin për familjen e saj.Ajo ishte motivuar që të rikthej linjat trupore që i kishte dikur kur solli në jetë vajzën e saj Ella e cila tani edhe 5-vjeçare.

“Thjesht doja të riktheja linjat trupore. Fillimisht jam marrë me peshëngritje”, ka deklaruar Jenny.