Travers Beynon është djali i themeluesit të një perandorie të madhe të duhanit në Australi. I rritur dhe i edukuar mirë, ai nuk kishte kufij në përzgjedhjen e profesionit, megjithatë, ai zgjodhi futbollin.

Ai u lind në Melbourne dhe tani është drejtor i perandorisë së duhanit “FreeChoice”, kompani kjo që ka më shumë se 200 dyqane nëpër vend.

Por, një dëmtim që ai e mori në futboll, bëri që ai ta braktiste atë dhe të fillonte karrierën si model. Ai bëri modeling për Levi Denims, Moschino, Valentino, Calvin Klein dhe Versace në Milano.

Fiziku i mirë dhe fytyra e bukur e bëri atë shumë të famshëm. I lodhur nga aparatet dhe fotografitë, Travers kuptoi se meritonte më shumë nga jeta. Nuk e dimë, nëse Bilzerian ishte inspirimi i tij, megjithatë jeta që ai bën tani është e ngjashme me atë të Dan-it.

Party, femra dhe gjërat luksoze tani e simbolizojnë atë. Ai zgjedh femra shumë të bukura për të jetuar me të në vilën e tij luksoze, deri n momentin që lodhet nga ato, fton disa të reja në shtëpinë e tij.

Ai thotë se të flesh çdo ditë me katër femra të ndryshme është e shëndetshme, të cilat i ndërron çdo ditë. Por ka edhe të atilla që i pëlqejnë atij të qëndrojnë më gjatë aty të cilat i quan të dashura.