Nuk ka ndjenjë më të keqe kur telefonin e ri të mençur që e keni blerë t’ju rrëshqet nga dora, dhe t’ju thyhet në asfalt. Por, gjithçka ndryshon kur pajisja e juaj e preferuar shpëton pa as edhe më të voglin dëmtim.

Imazhet e publikuara më poshtë, shfaqin persona më me fat në botë të cilët i kanë shpëtuar më të keqes edhe atëherë kur menduan se gjithçka mori fund, transmeton Telegrafi.

Një fotografi shfaq një veturë e cila kishte ngecur në kulmin e një ndërtese, ku gjysma e saj kishte përfunduar jashtë duke qëndruar e varur, kurse pjesa ku është shoferi ka mbetur brenda dhe i ka shpëtuar më të keqes.

Madje disa për disa centimetra i kanë shpëtuar përplasjes ku në shikim të parë imazhet duket se janë bërë fotomontazhë.