Duhet t’i mbani sytë nga partneri juaj kur festat e fundvitit janë afër.

Sezoni festiv është një kohë për pije alkoolike dhe piknikesh, të cilatë në mënyrë të pashmangshme mund të çonë deri të një tradhëti.

Pra, për fat të keq për çifte, Krishtlindjet mund të jenë koha kryesore për tradhëti. Në studimin e fundit zbulohet se ata që punojnë në një profesion të caktuar kanë më shumë gjasa të jenë jobesnik ndaj partnerëve të tyre këtë muaj.

Hulumtimet nga IllicitEncounters.com një faqë interneti takimesh për njreëzit e martuar, tregon se punonjësit e shërbimeve të emergjencës kishin më shumë gjasa për pabesi.

Ka pasur një rritje prej 40% të punonjësve të reagimit urgjent duke përdorur faqen e internetit. Kjo përfshin dërgimin e të tjerëve dhe ngarkimin e fotografive të tyre.

Numri i përgjithshëm i këtyre punëtorëve, që përfshin mjekët dhe zjarrfikësit, aktualisht qëndron në 55,000.

Faqe e diskutueshme e mashtrimit gjithashtu anketuan 200 njerëz që punonin në këtë industri të veçantë.

Rreth 39% pranuan të ishin jobesnikë gjatë periudhës festive, me 21% që zbuluan se kishin një flake me një koleg pune.

Studiuesit në Takimet e Paligjshme besojnë se kanë gjetur arsyet pse këta punonjës kanë më shumë gjasa të mashtrojnë.

Punëtorët e shërbimit, duke përfshirë edhe policët, kanë orë të rregullta pune.

Kjo mund t’u lejojë atyre të dalin në kohë të çuditshme pa e ditur të tjerët që kanë zbuluar shenjat e mashtrimit.

Përveç kësaj, është e vështirë të merren parasysh alibitë e tyre. Ata thjesht mund të thonë se ata ishin duke u kujdesur për një emergjencë kështu që nuk mund të bënin kontakt me partnerët e tyre.