Sipas “transfermarket.net”, Kombëtarja e Brazilit është më e shtrenjta në Kupën e Botës, pasi lojtarët e saj kushtojnë jo më pak se 673 milionë euro.

Në vendin e dytë renditet kampioni i Botës, Gjermania me 636.5 milionë euro, ndërsa top pesëshen e mbyllin Franca me 636.5 milionë euro, Spanja me 603.5 milionë euro dhe Argjentina me 528.5 milionë euro.

Portugalia e Cristiano Roanldos renditet vetëm e nënta me 279.1 milionë euro.

Kombëtaret më të shtrenjta në Botëror:

Brazili – 673 milionë euro

Gjermania – 636.5 milionë euro

Franca – 636.5 milionë euro

Spanja – 603.5 milionë euro

Argjentina – 528.5 milionë euro

Belgjika – 503.8 milionë euro

Anglia – 339 milionë euro

Kroacia – 294.8 milionë euro

Portugalia – 279.1 milionë euro

Polonia – 220.3 milionë euro