Justin Bieber dhe Selena Gomez po bëhen gati për t’i kaluar pushime së bashku!

Këngëtari 23-vjeçar dhe këngëtarja 25-vjeçare u panë pranë një avioni privat të shtunën pasdite, në një aeroport në Van Nuys, California.

Në fillim të kësaj jave, u raportua se Justin është me të vërtetë duke u përpjekur për t’ia dëshmuar Selenës së tani “është një i dashur më i mirë se nga hera e fundit kur ishte me të”.

Image