Sapo ka nisur takimi mes Ziadin Selës dhe kryeministrit Zoran Zaev. takimi mbahet në qeverinë e Maqedonisë. Temë bisedimi do të jetë koalicioni qeveritarë dhe Ministria e Shëndetësisë. 

Zaev ka paraljmëruar se Selës i ka ofurar një mundësi, por nuk dihet nëse Sela do të pranojë.