Njësitet policore dhe zjarrfikësit janë duke qëndruar  afër banesës e cila është përfshirë nga zjarri sot në orët e pasdites.

Po ashtu është bërë e ditur se nga zjarri janë lënduar disa persona e në mesin e tyre edhe një policë pas intervenimit që ka bërë për të  shpëtuar banorër që gjendeshin në këtë banesë.