Të gjithë duan që për fundvit të jenë në Nju-Jork.

Madje kjo për disa mund të jetë edhe ëndërr.

Qyteti është i gjallë, me ngjyra të shumta, me shumë shfaqje festive dhe me tregun e Krishtlindjeve.