Disa pjesë të komunave të Shkupit nesër do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike.

Në periudhën nga ora 8:00 e deri në orën 10:00 pa energji elektrike do të jenë konsumatorët e rrugës “1687” në fshatin Bardovc, Komuna e Karposhit, nga ora 8:30 e deri në orën 14:00 konsumatorët e bulevardit  “Hristo Tatarçev”, si dhe konsumatorët e vendosur në mes të “Dizajn Fantazi” dhe rrethrrotullimit  të ri në Kisella Vodë dhe në periudhën nga ora 9:00 e deri në orën 10:30, konsumatorët  e rrugëve “368” dhe “Nevena Georgieva Dunja” në të njëjtën komunë.

Pa energji nesër, nga ora 9:00 e deri 12:00 do të jenë një pjesë e konsumatorëve të rrugës “Damaska”  në komunën e Karposhit, nga ora 11:00 e deri në orën 12:30, konsumatorët e rrugës “Blagoj Despotovski Shovlov” në komunën e Qendrës, dhe në periudhën nga ora 11:00 e deri në orën 13:00, konsumatorët e rrugës “Prashka nr.54, 56 dhe 58 në komunën e Karposhit.

Konsumatorët, ndërkaq, të rrugës “Gjuro Gjonoviq nr. 113 dhe mjedisi i tyre në Komunën e Aerodromit pa energji elektrike do të jenë nga ora 10:00 e deri në orën 12:00.