“Burrat nuk i japin vëmendjen dhe respektin që meritojnë.

Mbase vazhdojnë ta duan partnerin, por shkëndija është zhdukur nga martesa e tyre,” theksohet në studim. Cilado qoftë arsyeja, të paturit një lidhje jashtëmartesore mund të ndihmojë gratë e martuara të rizbulojnë gjallërinë për jetën, sensualitetin dhe pasionin fizik që mund t’u mungojë.

Nevoja për kënaqësi seksuale është një karakteristikë që miliarda njerëz e kanë të përbashkët, pavarësisht gjithë diferencave që mund të kenë.