Kush do të thoshte që kjo gjë kaq e thjeshtë mund t’ju vërë në gjumë aq shpejt. Të gjithë ne ndonjëherë kemi probleme me gjumin, përkatësisht nuk mund të flemë.

Gjendja e këtillë mund të zgjasë dhe mund të bëhet problem shëndetësor.

Natyrisht, çdo gjë mund të zgjidhet me tableta, mirëpo, edhe ju e dini, kjo nuk është zgjidhje edhe aq e shëndetshme. Prandaj, po ju tregojmë këtë truk.

Nuk ju kushton asgjë, nuk helmon organizmin, por mund të ndihmojë. Provojeni.

Është e nevojshme të merrni frymë me hundë në kohëzgjatje prej katër sekondave, pastaj bëni pauzë shtatë sekonda, ngjiteni gjuhën për qiellze dhe nxirreni frymën duke lëshuar tinguj sikur në video, në kohëzgjatje prej shtatë sekondave.