Një mrekulli e vërtetë është kjo qëdo të lexoni tani! Sipas mjekëve që kanë asistuar në lindje, gruaja befasisht humbi jetën.

Ama ajo çfarë bëri më pas ky vogëlush është thjesht mrekulli. E siç raporton televizioni NTD nga New York-u, vogëlushi i kishte vënë dorën në ballë nënësm dhe filloi t’i qajë në vesh.

Pas disa sekondave, nëna e tij hapi sytë, dhe duket se vaji i birit e riktheu në jetë. Dhe kur hapi sytë dhe e pa të birin, ajo i tha “tung” për herë të parë fëmijës së saj.