Një fëmijë i ri në familjen tuaj ka sfidat e veta. Papritmas, fëmija i vetëm deri më tani po merr një vëlla dhe frika e një nëne për xhelozinë dhe zilinë bëhet shqetësimi kryesor.

Gjithashtu, adaptimet e shtëpisë për fëmijën e ri merren në një nivel krejt të ri. Megjithatë, shqetësimi i prindërve është se si dy vëllezërit e motrat do të shkojnë së bashku dhe do të pranojnë njëri-tjetrin?

Një nënë e përjetoi pikërisht këtë, kështu që kur hyri në një dhomë për të parë se si po shkonin gjërat midis të vegjëlve të saj, ajo pa fëmijën e saj gjashtëvjeçar që mbante butësisht foshnjen e re, transmeton lajmi.net.

Madje edhe më shumë, djali i saj i madh po këndonte “No One Like You” nga John Denver. Ajo duhej të ishte një nga momentet më të adhurueshme që një nënë mund të dëshmojë!

“Më pëlqejnë sytë e tu. Më pëlqen hunda. Më pëlqen goja, veshët, dorën, gishtat, “këndoi ai.

Fëmija zbuloi së shpejti se nëna e tij ishte aty, por vazhdoi me këngën si ajo ishte ndjenja më e natyrshme ndonjëherë.

“Nuk ka asnjeri, askush pikërisht si ti”, i këndoi vëllait të tij.

Kjo pastroi çdo dyshim që nëna e tij kishte ndonjëherë se të dy nuk do të ishin mirë. Ka rrallë një lidhje aq të fortë sa ajo midis dy vëllezërve të motrave, dhe kjo histori jo vetëm që e provoi, por edhe i shkriu zemrat tona!