Padiskutim ata të tre krijojnë një nga familjet më të bukura shqiptare.

Alban Skëndëraj dhe Miriam Cani janë dy nga emrat më të dashur të muzikës dhe tashmë kanë krijuar figurën prindërore më të adhuruar për fansat e tyre.

Miriami ka publikuar një foto të vajzës së tyre Ameli, e cila shikon në bredhin e Krishtlindjeve një glob që mban një foto të atyre të tre.

Nuk mund të ketë më bukur se kaq. Të gjitha publikimet e tyre falin kaq shumë emocione dhe frymëzim.