Nuk ndjehej mirë me trupin e saj dhe brenda 6 muajsh arriti të ndërtonte një fizik të mrekullueshëm, madje duke fituar edhe trofe.

Holandezja Shannen Delilah, 25 vjeç, e cila është një punonjëse sociale, në qershorin e vitit 2015 mori vendimin duke punësuar një trajner personal, i cili e ndihmoi atë për ndryshimin drastik.

Në dhjetor të atij viti, Shannen ishte një vajzë me një trup të skalitur.

Ajo mori pjesë edhe në dy turne, ku në njërin mori çmimin e parë, ndërsa në tjetrin u rendit e dyta.

Image