Ka ndërruar jetë në Sangall të Zvicrrës kumanovari Elmi Ibrahimi, në moshë rreth të 40-ave. “Zoti te shperblefte me Xhenet shoki im. Te qoftë dheu i lehte…Familjes ua shtofte durimin.Qofte i paharruar kujtimi per ty cdo sekonde qe kemi kaluar bashke ne momentet me te veshtira dhe me te lumtura te jetes kemi qene bashke…Do te na mungosh shume!!!Lamtumire…..!”, ka shkruar një shok i tij duke e përkujutar Elmiun.