Për shkak një aksidenti rrugor mes një automjeti transportues me targa bullgare dhe një automjeti për udhëtim në ndërprerje është komunikacioni në rrugën magjistrale A2 Deve Bair – Kumanovë, informon LAMM.

Nga LAMM informojnë se komunikacioni në të gjitha rrugët shtetërore zhvillohet kryesisht nëpër rrugë të thata, ndërsa në vendet më të larta rrugët janë vende vende të lagështa.

Është zvogëluar dukshmëria për shkak paraqitjes së mjegullës prej 50-100 metra në Kodër të Diellit.