Shqipëria po kthehet një ndër destinacionet më të mëdha turistike që mbetet për tu zbuluar.
Këtë e konfirmon prestigjiozja “National Gergraphic” që e rendit vendin tonë ndër 21 vendet që duhen vizituar në vitin 2018. Ky lajm eshte publikuar nga Kryeministri Edi Rama, i cili ka postuar artikullin e National Geographic.

MIRËMËNGJES

dhe me këtë artikull të National Geographic që e rendit Shqipërinë ndër 21 destinacionet turistike që nuk duhen humbur në 2018-n, ju uroj një të dielë të qetë”, shkruan Rama.