Ato në publik kanë qenë të njohura si shoqe.

Madje, Motrat Mustafa dhe Shyhrete Behluli e kanë një këngë ku e tregojnë miqësinë e tyre.

E duke qenë kolege dhe shoqe kjo gjë nuk i pengoi Motrat Mustafa që ta bëjnë ‘remake’ këngën e Shyhretës ‘Rejat e Sotit’.

Motrat kanë lansuar sot këtë këngë në këtë verison vetëm ndërruan titullin dhe e kanë bërë “Na ka ardh një vakt”.

E për të parë se kush e këndon më mirë këtë këngë, shikoni dhe dëgjoni videot më poshtë.

Global