Quhet Kristyna Schickova. Është modele çeke mjaft e njohur në vendin e saj, por edhe më gjerë.

Tashmë po hedh hapat e saj të karrierës edhe në Itali pasi vëllai i saj, Patrick Schick luan për Romën.

Shpesh ajo poston foto në rrjetet sociale, ku komentet dhe pëlqimet e mijëra fansave ‘derdhen lum’.

E fundit është në një sauna që për mënyrën e pozimit “ka ngritur jo pak temperaturat” e ndjekësve në këtë dimër të ftohtë.

Image
Image