Një 73-vjeçar mori mësimin nga një krokodil, pasi nisi ta ngacmonte me një shkop.

Peter Watson është pronari i një ferme krokodilësh në Afrikën e Jugut.

Ai tentoi të largonte një krokodil nënë nga vezët.

Por ajo u zemërua dhe e kafshoi.

Për fat shpëtoi vetëm me disa plagë të lehta.