Është njëra ndër bukuroshet tona e cila muzikës i hyri nga dëshira

Morena Taraku sonte shfaqet nga qyteti i bukur i Zvicrës,Cyrihu. Për-rreth saj vërehet se është duke rënë borë, ndërsa këtë foto bukuroshja e shoqëron me fjalët: “Pak borë shumë memories”.

Duket se bora Morenës i sjell në kujtime diçka që vetëm ajo e di. Ngase këtë nuk e ka zbuluar se çka është duke iu sjellë në memorien e saj, shkruan “Kosovarja”.

E, në këtë foto ajo shihet me sy të mbyllur. Dhe duket vërtet bukur si zakonisht.