Ky është momenti rrëqethës kur një i burgosur kinez i jep lamtumirën e fundit vajzës së tij të re.

Vajza e vogël ishte me sa duket shumë e re për të kuptuar rëndësinë e takimit.

Gruaja dhe nëna e të burgosurit ishin gjithashtu të pranishëm në këtë takim lamtumirës duke qarë me lot, raporton “Daily Mail”, transmeton Periskopi.

Njeriu u gjunjëzua dhe iu nënshtrua tri herë nënës së tij të moshuar për të treguar respektin e tij. Nëna e shkatërruar përqafoi djalin dhe bërtiti fort.