Nuk përjashtohet mundësia të ulem në karrigen e kryetarit të VMRO-së deklaroi Hristijan Mickovski para mbledhjes së sontme të Komitetit qendror të VMRO-së.

“Kushdo që do të ndalet në krye të partisë unë jam i bindur si ai në të ardhmen do ta mposht Zoran Zaevin dhe do ta udhëheq qeverinë e Maqedonisë”, ka thënë Mickovski.