A është e mundur për të gjetur nëse i dashuri juaj ju tradhton, vetëm duke e parë atë? Hulumtimet e fundit kanë treguar se femrat mund të përjetojnë pabesinë seksuale me vetëm një shikim nga tre sekonda në fotografinë e mashkullit me të cilin ata janë në lidhje, thotë seksologu i mirë-njohur Tracey Cox.

Duke përdorur metodën e lashtë kineze për leximin e fytyrave dhe sinjaleve në të folurit e trupit, hulumtuesit e kanë bërë një portret të një mashkulli të pabesë. Ja si duket tradhtari seksual.

ËSHTË I GJATË

Meshkuj më të shkurtër kanë nivele të ulëta të testosteronit, penisi nuk e udhëheq jetën e tyre, prandaj janë (e trishtuar, por e vërtetë) dhe më besnik.

I KA SYTË E LARGUAR

Ka një korrelacion midis pabesisë dhe hapësirës ndërmjet syve të meshkujve. Ata që kanë më shumë hapësirë në mes të syve ata më shumë janë të mërzitshëm, kështu që dot ë shkojnë pas fustanit të parë që do të paraqitet.

VETULLAT E DENDURA

Vetullat e holla janë njësoj si makinë seksi e ulët, ndërsa të vetullat e trashë tregojnë një personalitetit seksualisht ekspresiv.

HUNDA E GJËRË

Ata kanë një oreks të madh seksual dhe preferenca për seks të çuditshëm.

FRIZURA SI HUGH GRANT

Flokët të valëzuara, shkurtër të prerë në një anë, si ajo që mbanë Hugh GRANT, është pabesi e pastër, thotë studimi. Rezultatet treguan se këtë model të flokëve mbajnë personat egocentrik, thjeshtë të obsesuar dhe të prirur për mashtrim.