Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta ka marr pjesë në 10-Vjetorin e themelimit të “Shkollës Shqiptare të Studimeve Politike” në kujdesin e Komisionit Evropian.

Meta ka shkruar në Facebook se ka ftuar të rinjtë që të  japin jetë ideve të reja dhe kur të ndeshen në vështirësi të mos t’ju shkojë mendja të largohen nga vendi

Postimi i plotë:

Urova sot 10-Vjetorin e themelimit të “Shkollës Shqiptare të Studimeve Politike” në kujdesin e KiE, nga ku ftova të rinjtë t’iu japin jetë ideve të reja dhe kur të ndeshen në vështirësi të mos t’ju shkojë mendja të largohen nga vendi por të kujtojnë vargjet e Migjenit: “Qeshu rini, qeshu! Bota është e jotja!”

Global