Një kamera e fshehtë është realizuar në një klasë, ku një “mësuese” ka vajtur pa të brendshme dhe me një fustan të kuq me rrjetë, që i nxjerr në pah gjithçka, ka filluar të japë mësim.

Ajo ngrihet të shkruajë në dërrasën e zezë, ndërsa reagimi i studentëve është i paparë. Të gjithë shikojnë nga njëri-tjetri dhe buzëqeshin, por “mësuesja” tregohet aq moskokçarëse sa vazhdon të shpjegojë mësimin. Në fund e mësuan se ishte një lojë.