Më lejoni t’ju jap një çelës: Përfundimisht nuk jeni ju!

Gjysma e femrave fantazojnë se po bëjnë marrëdhënie seksuale me një mashkull tjetër, ndërsa bëjnë dashuri me partnerin e tyre aktual, zbulon një studim i ri.

Në të vërtetë, 46% e femrave pranojnë se mendojnë për njerëz të tjerë krahasuar me 42% të djemve.

Shumica dërrmuese e zonjave fantazojnë për një mik apo koleg të ngushtë në punë dhe shumë përfundojnë duke imagjinuar se po e bëjnë me objektin e preferuar seksual.

Vetëm një e treta e grave (30%) dhe 25% e meshkujve kanë pasur marrëdhënie seksuale me një shok që kanë fantazuar më parë.

Dhe 26% e zonjave dhe 22% e meshkujve gjithashtu kanë pasur marrëdhënie seksuale me një koleg pune që kanë dëshiruar më herët.

Rezultatet u zbuluan në një sondazh të ri prej 1.300 personash nga marka e lodrave seksuale “Lovehoney”.