Një video e një shoferi po bën xhiron e botës.

Videoja është hedhur në youtube dhe ka marë mijëra klikime.

Nuk dihet vendi ku është xhiruar kjo video, por një gjë është e sigurtë , që ky shofer është plotësisht i çmendur.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme.