Ky melhem natyral për organizmin është i shkëlqyeshëm për krejt familjen, sidomos kur bëhet fjalë për sistemin imun, sidomos në periudhën e vjeshtës dhe dimrit, kur sulmohemi nga viruset dhe ftohjet e shumta.

Ky eliksir është shumë efikas, e përbërësit janë të njohur dhe lehtë i gjeni – limon, xhenxhefil dhe mjaltë, e përbërësit magjikë të tyre njihen.

Përbërësit:
  • 2 limonë
  • mjaltë natyrale, rreth 200 ml
  • 1 rrënjë xhenxhefili