Meghan Markle do të bëhet luftëtare e zonja.

Sipas burimeve të TMZ, Markle ka punësuar ish truprojen e Michal Jackson, për të mësuar vetëmbrojtje.

Matt Fiddes do t’i mesoj aktores artet marciale dhe vetëmbrojtje, përderisa gjatë kësaj periudhe ajo do të mbajë trupin në formë për martesën e saj me princin Harry.

Meghan aktualisht është në Los Angeles, ku po kalon kohë me familjen para pushimeve.