Njerëzit e Dhjetorit

Të lindurit në Dhjetor janë aventurierë. Ata janë gjithashtu disa prej qenieve më bujare që do të takoni. Megjithatë, ata kanë shpërthime me njerëzit kur në mes hyn krenaria. Janë gjithmonë në lëvizje dhe nuk rrinë ulur për shumë gjatë.

Njerëzit e Nëntorit

Të lindurit në Nëntor janë disa prej qenieve më sekrete. Ata shumë shpesh i fshehin emocionet e vërteta nga të tjerat, urrejnë kur të tjerët u thonë se çfarë t ëbëjnë, dhe preferojnë të shtrojnë rrugën e tyre drejt fitores. Janë pak impulsivë, por nuk kanë fare frikë. Asgjë nuk mund t’i ndalë.

Njerëzit e Tetorit

Të lindurit në muajin tetor kanë prirjen të jenë disa prej qenieve më të qëndrueshme dhe të ekuilibruara që do të takoni. Megjithatë, konfrontimi i bën nervozë dhe ata zgjedhin ta shmangin sa herë që munden. Kanë një dashuri të pashuar për miqtë dhe familjen, por janë gjithashtu ndër njerëzit më të pavarur që do të njihni.

Njerëzit e Shtatorit

Të lindurit në Shtator kanë pritshmëri të larta nga të tjerët, kështu që zhgënjehen në shumicën e kohës kur këto pritshmëri nuk përmbushen. Tejet kokëfortë dhe në gjendje të mbajnë inat, nëse i zemëron shumë. Preferojnë të jenë perfeksionistë. Megjithatë, janë ndër njerëzit më të mirë, më krijues dhe të ndjeshëm që do të takoni.

Njerëzit e Gushtit

Të lindurit në Gusht kanë prirjen të jenë ndër liderët më të natyrshëm. Ata nuk heqin dorë nga ajo që besojnë. Janë ndër mendimtarët kritikë më të mëdhenj, por e kanë të vështirë të shprehin emocionet e tyre.

Njerëzit e Korrikut

Të lindurit në Korrik janë ndër njerëzit më të hapur që do të takoni. tejet aventurierë, ata jetojnë për kohët e mira, dhe ndonjëherë shfaqen me vetëbesim të tepruar. Ndonëse duken të hareshëm, ka shumë më tepër mister tek këta njerëz, nga sa sheh syri.

Njerëzit e Qershorit

Të lindurit në muajin qershor janë ndër qeniet më të ndjeshme që do të takoni. Zëbutë dhe të druajtur, ata admirohen shumë për këto cilësi. U pëlqen të mendojnë që përpara për të ardhmen, dhe u pëlqen të krijojnë gjëra të reja që mund t’i ndajnë me të tjerët. Eshtë një botë krejt tjetër që gjallon brenda këtyre njerëzve.

Njerëzit e Majit

Të lindurit në Maj janë ndër qeniet më të paqëndrueshme që do të takoni. Zakonisht kërkojnë një gjë në një ditë, dhe tjetër gjë në ditën tjetër. Kanë prirjen të shprehen kollaj dhe të bisedojnë me njerëz që vijnë nga të gjithë qoshet e jetës. Këta janë njerëz shumë inteligjentë.

Njerëzit e Prillit

Të lindurit në muajin Prill janë njerëz që kërkojnë vëmendje dhe të jenë në qendër të skenës. Urrejnë kur njerëzit i urdhërojnë, u pëlqen të udhëheqin dhe jo të ndjekin pas, dhe janë gjithmonë në pritje të vërshimit të adrenalinës. Gjithmonë veprojnë e pastaj bëjnë pyetje, dhe gjithmonë thonë atë që mendojnë.

Njerëzit e Marsit

Të lindurit në Mars kanë prirjen të jenë ndër njerëzit me më shumë krijimtari dhe imagjinatë, por janë gjithashtu shumë të druajtur dhe të qetë. Gjithmonë mendojnë për gjërat, por kurrë nuk i thonë me zë të lartë ato që mendojnë. Vendet e zhurmshëm apo shqetësues nuk janë për ta, sepse kanë nevojë për vetmi që të jenë të lumtur.

Njerëzit e Shkurtit

Të lindurit në Shkurt janë ndër njerëzit më krijues që do të gjeni, gjithmonë në kërkim të projekteve të reja për të punuar. Imagjinata e tyre është e pakufi. U pëlqejnë bisedat inteligjente, por nuk u pëlqen cektësia, dhe shpesh herë quhen shpirtëra të lirë. Ata nuk mund të mos jenë besnikë, të ndershëm dhe ekspresivë për të gjithë qenien e tyre.

Njerëzit e Janarit

Të lindurit në muajin janar kanë një etikë pune shumë të fortë. Nuk kanë aspak frikë të thonë mendimin e tyre. Kokëfortë të mëdhenj, ata janë ndër udhëheqësit më të mëdhenj në botë. Këmbëngulës në nevojën për sukses, atyre u pëlqen të mësojnë të tjerët, dhe mësimi i gjërave të reja është gjithmonë një plus i madh në sytë e tyre.