Deputeti nga radhët e BDI, Rexhail Imsaili në emisionin Click Plus në televizionin 21 ka treguar se me cilin anëtarë takohet çdo ditë.

Ismaili ka theksuar se ai çdo ditë takohet me deputetin e Aleancës, Syrija Rushiti dhe sipas tij ai e ka koleg dhe pijë kafe çdo ditë me të.