Motrat Vjollca janë pothuajse çdo ditë pjesë e mediave rozë.

Padyshim që me tipare kaq karakteristike dhe me linja trupore perfekte si mund të mos ishin kaq të komentuara.

E kësaj here, Marina Vjollca gjatë përgatitjes për emisionin e saj ‘C’est la Vie’ na ka befasur me pamjen e saj të mrekullueshme.

Këto imazhe e tregojnë këtë më së miri, e cila duket si një kukull e vërtetë.