Maria Fowler ka treguar gjoksin e saj gjigant dhe të pasmet e saj derisa është shfaqur në bikine në Bregun e Fildishtë

Pas lindjes se vajzës së saj që e pagëzoi Evie në shtator të vitit të kaluar, kjo është hera e parë që ajo tregon format pas lindjes.

Dhe duket që ajo e ka kthyer atë pasi që ka shkëlqyer në këtë paraqitje të saj.

Ish ylli i Toëie ka treguar tonin e saj seksi sidomos asetet e saj, gjoksin dhe të pasmet