Reperit Majk tashmë i është zbuluar e dashura e re.

Ai është kapur disa herë duke shëtitur me të në rrugët e Prishtinës, por siç duket kjo nuk paraqet problem për ish të dashurën e tij Majlindën.

Kjo se, Majlinda po jeton jetën, pa pasur ndikim fare marrëdhëniet e ishit me femrat tjera.

Ajo në Instastory sot ka hedhur disa video dhe foto ku shihet se ka marrë disa dhurata modeste nga vëllai i saj, i cili siç ka thënë Majlinda, ka ardhur nga kurbeti.

Image