Reperi Lumi B pritet që të sjell videon e tij më të re këtë vikend

Më parë ishte thënë se Lumi B këtë video e kishte incizuar jashtë Kosovës, konkretisht në Suedi.

Video pritet që të jetë më risi, ashtu sikurse kishte bërë reperi me këngën “Hi Lumi”, një këngë që ishte bërë hit në Kosovë më 2015’ën.

Me anë të një postimi në Instagra, Lumi ka paralajmëruar se këngën e tij më të re do ta lanson këtë të diele dhe ajo quhet “Kele”