Gruevski është i frikësuar sepse po i ikën liria nga duart. Ai po mbledh popullin duke iu premtuar patruotuzëm të rrejshëm e vepra të shumta që nuk i realizoi kurr për maqedonasit the Ljube Boshkovski.

Unë nuk dëshiroj ti ndaj qytetarët në heronj dhe tradhtarë, por këta janë heronjët e vërtetë. ne e duam maqedoninë sepse jemi maqedonas. nuk i ndajmë popullin preh heronjë në tradhëtare, e tradhëtarët ti quajmë heronj.