“Ulurima e çakenjve është derisa luani të ngrihet në këmbë”, kështu e ka emëruar këtë foto Mukebir Palloshi anëtar i Këshillit Qendror të Lëvizjes BESA.

A paraqet ky postim ndonjë porosi për kundërshtarët politik të Lëvizjes Besa ose kjo është vetëm një postim me porosi në garën për kryetar të Lëvizjes Besa.
Në foto janë Mukebir Palloshi, Muamer Ramadani, Gani Rexhepi dhe Skënder Rexhepi i cili në disa raste është përmend si kandidat i mundshëm për të marë udhëheqjen e Lëvizjes Besa.