Ajo i ngjiti shkallët e suksesit pak nga pak dhe me forcat e veta, duke u bërë kështu një nga moderatoret më të pëlqyera për publikun shqiptar. Bëhet fjalë për Luana Vjollcën, e cila falë punës i ka lejuar vetes shumë lukse. Një ndër to është edhe makina e shtrenjtë që ka reklamuar së fundmi në ‘Instagram’-in e saj. ‘Beauty and the beast’-shkruan Luana, për BMW X6 të saj, mjet ky që kushton disa mijëra euro.

Image